Om webbplatsen

Almedalsveckan50ar.se är Almedalsveckans jubileumssida vid 50 års jubileum 2018. Här finner du bilder och hyllningar av Almedalsveckan.

Almedalsveckan50ar.se är en undersida till Almedalsveckan.info som utgör ett nav för Almedalsveckan. Riksdagspartierna är huvudarrangör av Almedalsveckan och Region Gotland är värdar. Region Gotland står bakom webbplatsen som syftar till att hylla och skapa ett levande arkiv av Almedalsveckans historia.

Responsiv design

Webbplatsen har en responsiv design, vilket innebär att den anpassar sig till den skärmbredd som du använder. Det gör att du kan navigera på ett enkelt och smidigt sätt oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Anpassa webbplatsen

De flesta webbläsare har inställningar för exempelvis textstorlek, färger och zoom. Du kan själv anpassa almedalsveckan.info genom att ändra i webbläsarens inställningar.

Det brukar finnas information om hur du gör anpassningarna i webbläsarens inbyggda hjälpfunktion.

Zooma

Du kan också zooma in och ut på webbplatsen med hjälp av tangentbordet och på så sätt öka eller minska textstorleken. Använd Ctrl-tangenten tillsammans med + (plusknappen) eller – (minusknappen). På Mac använder du Command tillsammans med + (plusknappen) eller – (minusknappen).

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst i moderna webbläsare som följer webbstandarder. Äldre webbläsare fungerar också men kan visa webbplatsens design annorlunda.

Ansvar för innehåll

Informationsansvaret står Almedalsveckan för på almedalsveckan50ar.se. Bortsett i specifika fall där det tydligt uppges. Hyllningar som skickas in granskas av oss och bilder är skyddade av upphovsrätten.

Lämna synpunkter på innehåll

Vi tar gärna emot dina synpunkter på hur almedalsveckan50ar.se kan bli ännu bättre. Det gör du enklast genom att skicka e-post direkt till oss.

Fler sidor om webbplatsen

Länkar nedan till ytterligare sidor om webbplatsen